Primavara, te invit la mine-n suflet!

Primavara, te astept asa cum asteapta un copil vata de zahar. Cu bratele deschise, cu sufletul deschis si cu speranta-n suflet. Cu dorinta apriga de a te imbratisa si de a nu-ti mai da drumul niciodata.

Te astept ca un copil care urmeaza sa se trezeasca in ziua de Craciun sa deschida cadourile. Esti un cadou cu o funda mare care aduce atat de multa fericire, multumire si multumire.

Te astept ca si un om mare atunci cand mananca dupa ani de zile desertul preferat.

As vrea sa fie primavara mereu. Sa asist mereu la invierea naturii si a ecosistemelor in general, la regenerare si regasire, la toate acele momente mici care imi dau speranta ca urmeaza clipe mai bune.

As vrea sa te pastrez in suflet mereu, atat de frageda si proaspata si totusi puternica. Oferi un nou inceput si totodata iei tot raul de peste iarna. Oferi putere si tarie, soare puternic si revenire. Oare asa sunt revenirea la normalitate? La acel normal simplu catre care tindem toti? Eu cred ca da.

Te astept sa-mi redai bucuria din suflet!

Facebook Comments
  • Mihaela Curea

    Cum astept si eu primavara asta! Vai, sunt asa de satula de iarna, de frig si de umezeala. Sper sa avem o primavara minunata!

  • Doinita

    Primavara frumoasa sa-ti aduca bucurie in suflet si dorintele sa-ti fie implinite!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *