Tacere

Tacerea mea a fost mai mult ca un raspuns , am trait clipe frumoase langa tine, am trait un vis in mine insumi! Si fiecare fibra a sufletului meu , vibra la auzul vorbelor tale! A fost un infinit posibil , dar ratat datorita dezamagirii mele. A venit intai o adiere de vand si a luat cateva clipe ale fericirii noastre, apoi a venit naprasnicul vant si a luat tot ce-a mai ramas. A luat tot ce mai aveam si a dus undeva de unde nu se va mai intoarce nimeni si nimic!

Nu voi mai spera la nimic de acum inainte, caci sperantele mele imi aduc cele mai negre mangaieri. Voi trai retrasa intr-un colt al acestui pamant, nesperand sa mai straluceasca candva o stea in fata ochilor mei! Dar daca steaua mea nu se va pierde prin cosmos, poate se va arata mai putin stralucitoare, intr-un moment cand eu voi fi vesnica! Misterul in care m-am cufundat , imi rapeste toata fiinta , toata existenta mea . Nu-mi dau seama nici daca exist , pentru ce exist, care e menirea mea in lumea aceasta? Simt ca dispar, ca ma topesc si iar reinviu. Viata e atat de neinsemnata si nu-mi dau seama daca-mi vei mai oferi vreodata libertatea.Simt ca inima imi este inchisa cu niste gratii puternice si cineva sta de paza la poarta ei. Nimeni nu va putea deschide portile inimii mele, sa-mi readuca linistea de care am nevoie.

Nu am puterea de a vedea decat pana la jumatatea lucrurilor si nu sunt capabila sa inteleg daca ceea ce mi se oferaeste omenesc sau nu!Dar poate candva voi reusi sa ies din acest nenorocit labirint si voi cauta acea iubire in toate florile , le voi indragi si voi sadi primavara in inima mea.Dar pana atunci voi cauta cheia misterului in toate minciunile ce ma inconjoara..

Facebook Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *