Si inima incatusata ti-am daruit-o

Nu am crezut niciodata in dragoste la prima vedere. Nu era ceva la care aspiram si totodata mi se parea ceva absurd.

Sunt o romantica incurabila, recunosc, insa fenomenul de “dragoste la prima vedere” era pentru mine ceva…imposibil. Dupa un sir de relatii ce s-au terminat cel putin groaznic, am luat o pauza destul de lunga de la viata amoroasa. Am decis ca nu merita sa sufar si voiam sa ma axez pe scoala. Imi era foarte bine, imi recuperasem increderea in propria persoana, ieseam in oras mai des ca niciodata, investeam timp in mine si asta ma incanta. Eram inconjurata de prieteni, de familie, aveam o relatie armonioasa cu al meu frate, locuiam in aceeasi casa cu prietena mea cea mai buna care-mi este ca o sora. Lucrurile in sfarsit se asezasera pe un fagas normal si asta ma bucura nespus. Dar tanjeam dupa iubire, dupa acel sentiment de daruire.

Dar viata mi-a demonstrat ca primesti exact ce ai nevoie la momentul in care ai cea mai mare nevoie. Toate acele experiente din trecut m-au pregatit pentru ACEA relatie, pentru cea mai importanta relatie. Toate momentele in care am fost la pamant, mi-au dat puterea sa ma ridic. Toate relatiile din trecut m-au facut sa realizez unde gresesc si ce ar trebui sa schimb. Sa nu ma las pe mine pe un loc secund, sa ma iubesc intai pe mine pentru a ma putea iubi si altcineva. M-au ajutat sa ajung sa apreciez tot ce inainte mi se parea firesc, sa-mi dau seama ca persoana destinata tie va veni la un moment dat.

Toate preconceptiile mele despre dragostea la prima vedere si despre ideea mea despre toti barbatii care sunt la fel au fost spulberate intr-o secunda. O privire in ochii tai si am stiut ca tu vei fi cel care-mi vei elibera inima incatusata.

Te-am cunoscut intr-o zi de mai. Ma pregatisem pentru o zi lunga de mers cu masina, eram imbracata in cele mai banale haine, eram nemachiata. Trebuia sa sosesti din clipa in clipa pentru a ma lua cu masina. Nu te cunosteam, erai un strain. Auzisem despre tine destule, insa nu avusesem placerea sa te cunosc. Iubesc sa fac cafea si ti-am pregatit-o cu drag. Ai ajuns, ai parcat masina si ai intrat in curte. Eu am iesit din bucatarie cu cescuta cu cafea aburinda pentru a te intampina. Eram fiecare la cate un capat al mesei. O privire mi-a trebuit pentru a intelege ca am trait in minciuna. Dragostea la prima vedere exista. M-ai privit si inca din acel moment mi-am dorit sa-ti daruiesc a mea inima incatusata. Sa fie doar a ta. Stiam ca tu esti cel care o va vindeca, tu vei fi cel care va darama fiecare zid cladit de mine asiduu pentru tine la distanta pe oricine voia sa ma cunoasca cu adevarat. Tu ai fost si esti cel caruia in fiecare zi imi doresc sa-ti daruiesc inima mea. Si astazi si maine, in fiecare zi pentru eternitate.

Facebook Comments
  • Andreea-Elena

    M-ai facut sa plang. I hate you right now... Eu inca sunt in zona aia gri...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *