Cu gandul la mare…

Soarele imi incalzeste spatele. Imi doream de mult timp sa ajung iar aici. Caldura imi imbratiseaza corpul. Prosopul de sub mine este atat de pufos si face ca sezlongul sa fie comod. Parca de curand era frig si o vreme mohorata. Acum ma bucur de vremea aceasta minunata care imi da o stare de bine. Ultimele ore mi le-am petrecut pe sezlong, citind o carte. Soarele ma amorteste pentru moment, insa, pe termen lung, ma ajuta sa-mi incarc bateriile. Vacanta petrecuta la mare este cea mai asteptata perioada din an si este cea pentru care imi fac cele mai multe planuri.

Ajung la hotel dupa o dimineata petrecuta la plaja. Cu stupoare, am observat ca am avut acelasi costum de baie precum alte 3 fete care erau in vecinatatea sezlongului meu. Nu mi-a placut acest lucru. Care este primul lucru pe care-l fac? Caut online niste costume de baie noi. Voi sta la mare timp de o luna si sper ca a mea comanda sa ajunga in timp util.

Beneficiile achizitionarii unui costum de baie online sunt multe:

  • posibilitatea de a avea acelasi costum de baie ca a unei vecine de sezlong scade radical;
  • de cele mai multe ori, acestea sunt accesorizate si iti dai seama mult mai usor ce alte piese ai putea achizitiona odata cu costumele de baie;
  • preturile sunt mai mici decat in magazinele fizice deoarece in pretul costumului nu se regasesc si costurile pentru angajati, chiria spatiului, etc.
  • modele sunt variate si oricine isi poate gasi un costum de baie pe gustul lui.

De la costume de baie intregi la costume de baie in doua piese, de la costume de baie in culori uni la costume de baie cu diverse imprimeuri, de la costume de baie foarte decupate la costume de baie care lasa imaginatia sa isi faca treaba, toate acestea se regasesc online.

In cazul in care as avea un complex legat de abdomenul meu, as alege sa port un costum intreg care sa-mi puna in evidenta decolteul si sa distraga atentia de la partea mediana. Numeroase modele puteti gasi aici: more  slimming swimsuit

In cazul in care corpul meu ar fi unul fit, bine definit, as alege cu siguranta un costum din doua piese. Mai multe modele puteti gasi here.

Un costum de baie cu slip cu talie inalta este alegerea perfecta daca iti doresti totusi sa te bronzezi chiar daca zona abdomenului te face sa te gandesti de doua ori inainte sa imbraci acest costum de baie. Mai multe modele puteti gasi aici: zaful push up bikins.

Puf…

Am cazut din pat. E dimineata. Frigul din casa m-a trezit la realitate. Afara inca ninge. Si totusi, in vis era atat de cald.

Facebook Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *